Gerincbetegségekről és egészséges életmódról érthetően és olvasmányosan

Medical fitness blog

Medical fitness blog

Feövenyessy Medical Fitness Akadémia

2017. március 20. - Feövenyessy Gerincközpont és Akadémia

Akkreditált, kreditpontos egészségügyi és sport szakmai továbbképzések a Feövenyessy Medical Fitness Akadémián. Iskolánk az angliai SPORTTAPE Academy egyedüli magyarországi partner intézménye, így a nálunk végzett, kinesiology-tape-pel dolgozó szakemberek a SPORTTAPE Academy-vel közös minősített tanúsítványunkat kapják kézhez. 

37131765_10214888035967817_5693655702686400512_o.jpg

Képzéseinkre iskolánk weboldalán tud jelentkezni, amennyiben az Önt érdeklő képzés nevére kattint.

A tanítás nem csupán a hivatásunk, de egyben imádott hobbink is. Érthetően, magyar nyelven adjuk át a gyakorlatban azonnal hasznosítható, praktikus tudást. Képzéseinken nem csupán technikákat tanítunk, hanem új szemlélettel is gazdagodnak a résztvevők. Megmutatjuk, hogyan lehet nyitott elmével, személyre és betegségre szabottan, egymást kiegészítve, egymás hatását erősítve használni a legmodernebb terápiás módszereket a mozgásszervi és egyéb panaszok, betegségek kezelésében annak érdekében, hogy ne csupán a tünetek csökkenjenek, hanem valódi, tartós megoldást nyújtsunk a problémára.

Nálunk a tanítás/tanulás nem fejeződik be az oklevél kézhez vételével.  Zárt szakmai facebook csoportunkban végzett terapeutáinknak 24 órás, személyre szabott segítséget nyújtunk, illetve naprakészen tartjuk tudásukat a legfrissebb szakmai hírek rendszeres megosztásával.

Akadémiánk az angliai SPORTTAPE Academy egyedüli magyarországi partner intézménye, így a nálunk végzett, kinesiology-tape-pel dolgozó gyógymasszőrök, gyógytornászok, természetgyógyászok, humánkineziológusok vagy edzők az Akadémiával közös minősített tanúsítványunkat kapják kézhez.

 

Várjuk szeretettel képzéseinken!

Feövenyessy Medical Fitness Akadémia
1117 Budapest, Nádorliget u.7/b.
+36308422318
www.fmfa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gerincterapeuta.blog.hu/api/trackback/id/tr6112352991
süti beállítások módosítása